Farské oznamy na 6. nedeľu v období cez rok – 12. 2. 2023

  1. Ďakujeme všetkým, čo pripravovali Don Bosco show. Aj vám, ktorí ste vo veľkom počte prišli a podporili našich mladých.
  2. Zbierka na energie bola 1000 eur. Ďakujeme za vašu štedrosť.
  3. Aj tento rok Vás prosíme o poukázanie vašich 2 percent z dane. Môžete podporiť mladých v Salezku alebo projekt Orientačné dni. Ak ste nám nejakým spôsobom pomáhali v minulom roku, máte možnosť venovať až 3% z dane. Stačí, že nás požiadate o potvrdenie dobrovoľníckej činnosti.
  4. V stredu 15.02.2023 o 19:00 bude rodičko s hosťkou MUDr. Marcelou Šoltýsovou na tému „Poruchy príjmu potravy – prečo sa to týka nás všetkých“. Vysielame online na našej stránke:  https://sbb.sk/rodicko/. Záznam z Rodička si budú môcť pozrieť naši pravidelní darcovia do 14 dní po jeho odvysielaní na linku, ktorý im pošleme.
  5. V sobotu 18.2. o 17.00 pozývame manželov, snúbencov a zaľúbené dvojice na interaktívny workshop Denisy Zlevskej 7 pilierov spokojného manželstva. Workshop sa uskutoční v rámci Národného týždňa manželstva. Počet účastníkov je obmedzený. Viac informácii nájdete na plagáte alebo na webe.
  6. Milé deti, drahí rodičia !
    Pozývame vás dňa 18.02.2022 (budúcu sobotu) na Detský minikarneval, ktorý začne od 9:30 v priestoroch Salezka (v herni). Čaká vás veselé tanečné doobedie spojené so súťažami a možnosťou vyhrať zaujímavé tombolové ceny. Viac informácií nájdete na plágatiku v Salezku.
  7. Na budúci týždeň upratuje skupina č. 5.

Liturgické oznamy

V utorok je spomienka sv. Cyrila, mnícha a sv. Metoda, biskupa, patrónov Európy.

Budúca nedeľa je 7.nedeľa v období cez rok.