RODIČKO 8 alias Základom sú overené zdroje

Nadšencov a milovníkov aktivít Orientačných dní z kruhov rodičov aj nerodičov isto potešila správa, že po pár mesiacoch sa opäť do ich domácností vrátilo inovatívne RODIČKO v podobe inšpiratívnych večerov pre rodičov. V poradí už s číslom 8 a so šteklivým názvom „Pár tipov, ako sa brániť hoaxom“ prilákalo pred obrazovky cca 188 ľudí, keďže momentálna situácia stále praje skôr online forme tohto výnimočného projektu.

O téme nerozprával len tak niekto, ale naozaj v nej podkutý a zanietene odhodlaný slovenský novinár Vladimír Šnídl, ktorý sa problematike venuje profesne už dlhšie.

Jeho zrozumiteľné a profesionálne vysvetlenie bolo doplnené živými a aktuálnymi príkladmi. O nude sa hovoriť teda vôbec nedalo, pretože spomínané tipy sú aktuálne použiteľné a svedčili o zábere na podstatu. Výborným doplnením boli aj interaktívne otázky od divákov a kvalitné vstupy moderátorov Katky a Juraja.

Veríme, že Rodičko 8 odštartovalo šnúru inšpiratívnych a podnetných tém, ktoré dokážu pomáhať nielen nám rodičom.

Všetky materiály, ktoré nám poskytol Vladimír Šnídl nájdete tu: https://sbb.sk/rodicko/

Evka Pardelová

 Táto akcia bola realizovaná s finančnou podporou mesta Banská Bystrica, Banskobystrického samosprávneho kraja, Férovej nadácie O2 a z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2021“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.