Budúci školitelia ukončili základné vzdelávanie

Vzdelávanie nových školiteľov orientačných dní, ktoré prebiehalo tento uplynulý školský rok bolo ukončené spoločnou expedíciu, ktorá sa konala 7.-11.8.

Do tímu externých školiteľov sa takto pridalo 9 nových členov. Expedícia sa skladala z 3-dennej hrebeňovky a následného pobytu vo Fryštáku, kde sa noví školitelia stretli so staršími a spoločne strávili bohatý víkend. Pre nových školiteľov bola táto expedícia ukončením ich celoročnej prípravy. Všetci si na ňu pripravili výstupy – vlastné aktivity, ktoré si pripravili a následne na expedícii aj odviedli. Týmto zavŕšili svoje vzdelávanie.

A takto sa k akcii vyjadrili dve z účastníčok:

“Bolo to perfektné ukončenie nášho ročného vzdelávania, spojili sme príjemné s užitočným, zažili sme veľa dobrodružstiev a odnášam si zážitky na celý život.”

“Expedícia bola pre mňa peknou bodkou za celým vzdelávaním. Miestami to bolo riadne náročné a museli sme siahnuť na dno svojich fyzických, kreatívnych a komunikačných schopností, ale celkovo mám z toho dobrý pocit a som rada, že som to mohla zažiť so skvelou partiou ľudí.”

Daniela Macková

Fotogaléria

7. - 11. 8. 2024

dátum

Fryšták

miesto

Samuel Šnek

autor fotiek

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.