Spestrením večera bola kapela Bystrické pleso

Uplynulý týždeň sa uskutočnil v jedálni UMB už tradičný Saleziánsky ples.
Bol to jeho 24. ročník. Ples, v sprievode moderátorov, oficiálne otvoril direktor saleziánskej komunity v Banskej Bystrici Ivo Štofej.
Kultúrnym program odštartovalo tanečné duo v zložení Elišky Bottkovej a Daniela Bezeka, ktorí nám zatancovali deväť tancov na známe melódie.
Počas jednotlivých tanečných kôl prítomný DJ mixoval pre všetkých účastníkov plesu rôzne hudobné žánre, kde si každý našiel práve ten svoj obľúbený. Zaujímavým spestrením večera bola kapela Bystrické pleso so speváčkou Máriou Palušovou. Zahrali a zaspievali skladby od slovenských aj svetových velikánov, akými sú Karel Duchoň, Karel Gott či skupina ABBA. Tanečný parket bol plný do posledného miesta.
Vďaka mnohým sponzorom sa nám podarilo zorganizovať aj bohatú tombolu, pri ktorej šťastie nestálo len na strane jednotlivcov, ale malú pozornosť si odniesol každý účastník. Okrem vínka a kávičky v cene lístka sa o hostí postarali aj v našom bare, kde sa podávalo pivko či miešané drinky.
V príjemnej atmosfére sa niesol celý večer a zábava trvala do samého rána. Nám už zostáva sa len poďakovať všetkým, ktorí náš ples podporili. Zároveň ďakujeme aj vám, ktorí ste prijali pozvanie a plesu ste sa zúčastnili. Tešíme sa na Vás opäť o rok.
Matúš Dušička

Fotogaléria

3. 2. 2024

dátum

Tajovského UMB

miesto

Jakub Žabka

autor fotiek

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.