Kalčetový turnaj pritiahol nových ľudí

V nedeľu, 29.1. sa v Salezku uskutočnil už zaužívaný kalčetový turnaj dvojíc.

Športového popoludnia sa zúčastnilo 29 dvojíc, ktoré hrali podľa veku v troch rôznych kategóriách. Celým turnajom sa popri napätiu a súťaživosti niesla priateľská nálada spríjemnená pochúťkami z bufetu.

Všetci súťažiaci hrali najlepšie ako vedeli, no ako to už býva, každá kategória mala iba jedného víťaza. V kategórii U15 to bol Matúš Gyulai a Patrik Laffers, v kategórii U19 Patrik Konrád s Richardom Pirščom a kategóriu 19+ vyhralo bratské duo Marek a Peter Hrabajovci.

,,Sme radi, že kalčetového turnaja sa zúčastnilo tak veľa dvojíc. V kategórii 19+, v ktorej sme hrali my, sme v konkurencii ďalších troch tímov zažili pekné chvíle plné športového napätia. Špeciálne chceme poďakovať všetkým, ktorí zavolali svojich kamarátov a známych, ktorí do Salezka nechodia tak často. A tak možno aj tento turnaj mohol byť ich prvým kontaktom so Salezkom a impulzom k rozvíjaniu vzťahu s Bohom,“ zhodnotili bratia Hrabajovci – víťazi kategórie 19+.

Preto aj tento rok môžeme vďaka dobrej príprave organizátorov, priateľskej nálade a účasti skvelých hráčov akciu zhodnotiť ako veľmi úspešnú.

Mária Palušová, Šimon Hajkovský

Fotogaléria

29. 01. 2023

dátum

salezko

miesto

Tamara Harajdová

autor fotiek

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.