Tradičný saleziánsky ples opäť priniesol večer plný zábavy a tanca

Druhú februárovu sobotu sa po trojročnej odmlke kvôli pandémii opäť uskutočnil tradičný Saleziánsky ples, ktorý sa niesol v znamení príjemnej hudby, družných rozhovorov a plného tanečného parketu až do záverečnej.

V poradí už šiesty Saleziánsky ples, ktorý prepája mladšiu i staršiu generáciu, sa konal v priestoroch jedálne Univerzity Mateja Bela. Zúčastnilo sa na ňom okolo 150 ľudí v rôznych vekových kategóriách.

Po slávnostnom otvorení, prípitku a chutnej večeri sa väčšina účastníkov plesu vybrala na parket a oddala sa rytmom valčíka a polky. O skvelé hudobné kolá sa postaral DJ Dušan z Liptovského Mikuláša.

Počas celého večera si mohli účastníci plesu vychutnať čapované pivko či iné nealkoholické drinky, a doplniť si energiu na ďalšie tanečné kolá šálkou čerstvej kávy.

Po druhej večeri sa o zábavu postarala bohatá tombola, v ktorej sa nachádzalo mnoho hodnotných a kreatívnych výhier. Šťastlivci si tak odniesli vecné ceny ako vínny set, filter na vodu či sadu prírodnej kozmetiky, ale aj zážitkové vouchery na wellness, bowling alebo plaváreň. Hlavný výherca tomboly získal jedinečný pobyt pre dvoch v hoteli Hubert v lone tatranskej prírody.

Plný parket napokon vyústil do tanečnej súťaže o kráľa a kráľovnú tanečného parketu. Boj o tento titul zaslúžene vyhrali šikovní manželia Belanovci, ktorým ale do poslednej chvíle konkurovali Marek Hrabaj s Dadou Slašťanovou.

Po tanečnej súťaži pokračoval ples voľnou zábavou až do skorých ranných hodín. Plný parket svedčil o tom, že si ľudia po koronových časoch plnými dúškami užívali možnosť zabaviť sa a stráviť krásny čas s priateľmi a blízkymi.

Srdečná vďaka všetkým organizátorom, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom pričinili o tento príjemný a nezabudnuteľný večer.

Lucia Baníková

Fotky z fotokútika si môžete pozrieť tu.

Fotogaléria

11. 2. 2023

dátum

UMB, Tajovského

miesto

Jakub Obšajsnik

autor fotiek

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.