Farské oznamy na 26. nedeľu v období cez rok – 25. 9. 2022

  1. V sobotu 1.10. bude prvé stretnutie IMOS, detí a rodičov, ktorí sa pripravujú na 1.sväté prijímanie. Stretnutie začne o 16:00 svätou omšou v kostole u saleziánov. Potom budú mať stretnutie deti v skupinkách s animátormi, v tom istom čase budú mať stretnutie aj rodičia. Ukončenie bude o 18:00.
  2. V nedeľu 2.10. bude prvé stretnutie birmovancov. Stretnutie začne o 17.00 v Salezku.
  3. V nedeľu a pondelok, 2.-3. októbra, bude 40 hodinová adorácia. V nedeľu ráno o 7.00 pred sv. omšou sa budeme modliť ruženec a po sv. omšiach, o 12.30 budeme pokračovať v adorácii. Ukončí sa sv. omšou v pondelok o 22.00. Pozývame vás k modlitbe pred sviatosťou a prosíme, aby ste si zobrali aj konkrétny čas modlitby a ten zapísali do hárkov, ktoré sú vo vestibule kostola. Úmysel adorácie je za pokoj na Ukrajine, Rusku, za šťastné rodiny, mládež, chorých, nezamestnaných a vaše úmysly.
  4. V sobotu 8.10. bude farská púť rodín na Staré Hory. Je určená pre všetky vekové kategórie. Je možnosť ísť pešo, bicyklom alebo autobusom. O 13.00 bude sv. omša v kaplnke pri prameni. Bližšie info na plagáte alebo u Mateja Ivaniča sdb.
  5. Ponúkame dospelým, ktorí nie sú pokrstení alebo ešte neboli na sv. prijímaní, nech sa prihlásia na fare, aby sme mohli začať s prípravou.
  6. Mesiac október je mesiacom ruženca. Preto vás pozývame k modlitbe ruženca spolu s komunitou bratov a sestier od utorka do piatku po večernej sv. omši.
  7. Budúcu nedeľu poobede o 15.00 bude poklona pred sviatosťou oltárnou.
  8. Budúcu nedeľu bude zbierka na energie.
  9. Na budúci týždeň upratuje skupina mladých č.1.

Liturgické oznamy

V utorok je spomienka sv. Vincenta de Paul, kňaza.

Vo štvrtok je sviatok sv. Michala, Gabriela a Rafaela, archanjelov.

V piatok je spomienka sv. Hieronyma, kňaza a učiteľa Cirkvi.

V sobotu je spomienka sv. Terézie z Lisieux, panny a učiteľky Cirkvi.

Budúca nedeľa je dvadsiata siedma nedeľa v cezročnom období.