Animátori si užívali zaslúžený oddych

Ako už býva zvykom aj tento rok sa uskutočnil animátorský výlet. Výlet  síce nebol spojený s animátorským plánovaním roka, ako je zaužívané ale zato to boli 4 dni oddychu po lete plnom akcií.

Zažili sme kopec srandy a zážitkov, ktoré sme spolu ako animátorská partia tvorili pri bohatom programe a pohodovej atmosfére. Samozrejme, na  žiadnej správnej animátorskej akcii nemôže chýbať duchovná obnova, ktorá nám opäť dala možnosť vyjsť z hluku bežného života, ponúkla nám stíšiť sa a popremýšľať nad životnými otázkami. Taktiež sme sa ako animátori rozlúčili s Bobrom, ktorý si s nami užíval výlet 3 dni.

V utorok sme sa vybrali aj do prírody. Ráno sme sa autobusom vyviezli na chatu Srdiečko, kde sme sa pod chopkom pomodlili ranné modlitby a vyštartovali sme hore. Na vrchole našej cesty sme potom mali nezvyčajnú, no za to výnimočnú svätú omšu a chutný obed. A tí čo ešte vládali  pokračovali na Ďumbier a následne túru zakončili na chate Štefánička.

Vyvrcholením celého výletu bola retro párty v štýle  80-tych rokov. Párty nabrala príjemnú atmosféru hlavne vďaka našim dobovým oblekom. Počas celého večera hrala skvelá hudba a bolo postarané aj o zábavný program.

Na další deň sme sa oddýchnutí a plní síl vrátili domov pripravení vrhnúť sa do nového školského roka.

Matej Lukáč

Toto podujatie bolo podporené z dotácií Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu v oblasti práce s mládežou, ktoré administruje                    IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže. Toto podujatie bolo zrealizované s finančnou podporou mesta Banská Bystrica

Fotogaléria

21.8.2022 - 25.8.2022

dátum

Bystrá

miesto

Samuel Šnek

autor fotiek

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.