Spoločne ďalej zájdeš

Letné salezkové akcie sú v plnom prúde a výnimkou nie sú ani turnusy hokejbalových kempov, ktoré sa uskutočnili v dňoch 11. – 15.júla1.-5.augusta.

Hlavným mottom obidvoch kempov bola myšlienka Spoločne ďalej zájdeš. Deti boli rozdelené do troch kategórií, od najmladších, ktoré sa učili novým zručnostiam, poznaniu či prístupu voči hre, sebe, ako aj spoluhráčom navzájom, až po najstarších, ktorí sú poväčšine s hokejbalom zžití. Denný program začínal rannou registráciou, po ktorej nasledovalo spoločné úvodné slovo, ďalej prvý tréning, svätá omša, obed, voľný program a druhý tréning. Okrem tohto harmonogramu bol v piatok po druhom tréningu do programu pridaný aj zápas detí s rodičmi a trénermi, ktorý deti veľmi potešil. Na záver kempu sme tiež vykonali hodnotenie prežitého týždňa, odmenili sme najlepších (ako aj ostatných) hráčov, takisto trénerov a všetci sme si navzájom úprimne poďakovali. O ešte krajší zážitok v závere druhého kempu sa postaral náš vzácny hosť, pán Michal Handzuš, ktorý nás prišiel navštíviť odovzdal ceny, mal pre hráčov autogramiádu a zahral si s nami už spomínaný zápas.

Sme veľmi radi, že sme spolu mohli prežiť ďalšie nezabudnuteľné chvíle, byť tu pre vás a stráviť s vami spoločný čas. Úprimne ďakujeme všetkým zúčastneným, obzvlášť trénerom, zdravotníkom, saleziánom za poskytnutý priestor pre všetok program a takisto rodičom za ich pomoc, obetu a spoluprácu. Tešíme sa na ďalšie zážitky s vami!

organizátori hokejbalového kempu

Toto podujatie bolo podporené z dotácií Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu v oblasti práce s mládežou, ktoré administruje                    IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.

Fotogaléria

11 - 15.7., 1 - 5.8. 2022

dátum

salezko

miesto

Agi Macková, Miro Podstavek

autor fotiek

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.