Animátori si pričuchli ku gentlemanstvu

Počas jarných prázdnin som mal príležitosť zúčastniť sa na jednej z najzaujímavejších akcií v mojom živote.  Naši animátori z animátorského stretka sa totiž rozhodli, že nás vezmú na trojdňový výlet do Bratislavy. Tam nás čakal bohatý program plný zážitkov a dobrého jedla.

Prvý deň bol viac menej pohodový. Po príchode vlakom sme sa presunuli na neskorý obed do IKEI. Jedlo bolo výborné a po tom ako sme ho dojedli sme sa pomaly pobrali do Veľkého Bielu, kde sme sa ubytovali. Keďže nám už medzi časom vyhladlo, tak sme si pripravili slávnostnú večeru, ktorej hlavný chod boli domáce steaky. Výdatné jedlo nás zasýtilo a tak sme sa mohli pustiť do ďalšieho a posledného bodu programu prvého dňa, a to debaty na rôzne zaujímavé animátorské témy.

Ďalšie ráno sme sa rýchlo vychystali do Vajnor, kde sme mali príležitosť vymodliť si múdrosť pre výber povolania v kostole, v ktorom sú uložené pozostatky Titusa Zemana, patróna povolaní. Po svätej omši a možnosti sa pomodliť pri Titusovom relikviári sme sa pobrali na obed. Jedli sme v z môjho pohľadu najlepšej čínskej reštaurácii na Slovensku a po veľmi chutnom jedle sme sa ponáhľali nachystať sa na predstavenie činohry Slovenského národného divadla. Predstavenie bolo humorné a bol som rád za príležitosť zúčastniť sa takejto udalosti keďže do divadla často nechodím. Samotnému predstaveniu predchádzala príprava oblekov, účesov a teória ako sa správať v divadle.

Tretí deň už bol pohodový. Ráno sme sa naraňajkovali a pustili sme sa do upratovania. Zbalili sme sa a ponáhľali sme sa na obed aby sme stihli vlak. Opäť sme sa najedli v IKEI a o približne hodinu sme sa už pomaly uberali na vlak domov.

Som veľmi vďačný našim animátorom aj Pánu Bohu za to, že sme mohli mať príležitosť zúčastniť sa takejto krásnej akcie.

Jakub Obšajsnik

Fotogaléria

9.3.2022 - 11.3.2022

dátum

Bratislava

miesto

Lukáš Bobor Závodník SDB

autor fotiek

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.