Farské oznamy na 3. pôstnu nedeľu v období – 20.3.2022

  1. So zmenou opatrení je po novom opäť možné v kostoloch používať sväteničky a dávať si znak pokoja. Naďalej upozorňujeme, že je povinné nosenie respirátorov a naďalej vás vyzývame k opatrnosti a preventívnosti, keďže pandémia ešte neskončila.
  2. Z dôvodu modlitby deviatnika pridávame aj sv. omšu v pondelok o 18:30.
  3. Na budúci týždeň sa v noci z 26. na 27. marca mení čas. O 02. hodine stredoeurópskeho času posúvame hodiny na 03. hodinu letného času.
  4. Prosíme vás, aby ste v sakristii nahlasovali chorých, ktorých treba navštíviť pred Veľkou Nocou, aby sme ich mohli vyspovedať a doniesť sv. prijímanie.
  5. V piatok 25. marca pápež František zverí Rusko a Ukrajinu Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie. Pripojme sa aspoň duchovne k tomuto činu a modlime sa za pokoj vo svete.
  6. Pozývame všetky duchovné a fyzické matky na modlitbové trojdnie Modlitieb matiek- komunita Útecha, ktoré sa uskutoční v našom kostole v dňoch -27.3.2022. Program stretnutia je na nástenke.
  7. „Cirkevná Základná škola s materskou školou Štefana Moysesa, Banská Bystrica pozýva všetkých budúcich prváčikov a ich rodičov na zápis do 1. ročníka našej školy v dňoch 5.4 – 6. 4 2022 od 14:30 – 17:30 hod. Zároveň všetkých pozývame na deň otvorených dverí dňa 24.3.2020 od 9:00 do 11:30. Viac informácií nájdete na stránke školy.
  8. Dnes poobede o 14:30 sa v Salezku uskutoční kalčetový turnaj dvojíc. Prihlasovanie tímov je už ukončené, ale pozývame vás, aby ste prišli súťažiacich podporiť, poprípade sa tiež zahrali rôzne hry a občerstvili sa v našom bufete.
  9. Dnes po večernej sv. omši pozývame všetkých mužov na akciu „Deň mužov“. Stretneme sa v Salezku.
  10. Na budúci týždeň v nedeľu poobede chystáme nedeľný rodinný výlet do okolia Podkoníc. Viac informácií prinesieme na ďalší týždeň.
  11. Na budúci týždeň upratuje skupina č. 3.

Liturgické oznamy

V piatok je slávnosť Zvestovania Pána.
Budúca nedeľa je štvrtá pôstna nedeľa (nedeľa radosti).