Farské oznamy na 29. nedeľu v období cez rok – 17. 10. 2021

  1. Ďakujeme všetkým, ktorí dodržiavajú usmernenia k sv. omšiam a dodržujú dané opatrenia. Sv. omše v nasledujúcom týždni sú ako minulý týždeň, teda buď v režime „základ“- všetky ranné sv. omše od utorka do soboty a piatková sv. omša o 17:00 alebo v režime „OTP“- všetky večerné a všetky nedeľné sv. omše. Bližšie informácie nájdete na dverách kostola. Pripomíname, že na omše v režime „OTP“ je nutné nosiť potvrdenie o očkovaní, testovaní alebo o prekonaní ochorenia. Bez toho, vás nemôžeme pustiť do kostola. Na všetky sv. omše sa pred vstupom zapisuje a dnu môžete byť pustení, len ak máte respirátor. Ešte raz vďaka za pochopenie.
  2. Dnešná nedeľa je misijnou nedeľou. Môžeme si špeciálne v modlitbách spomenúť na nášho farníka Petra Phanvana, ktorý je seminaristom v Inštitúte pátrov misionárov lásky v Nairobi v Afrike.
  3. Po skončení sv. omše bude zbierka na misie. Už dopredu ďakujeme za vaše milodary.
  4. Sme veľmi radi, že už vyše mesiaca bežia naše stretká a krúžky. Radi by sme ale spomenuli ešte dve stretká, ktoré by sme chceli počtovo doplniť. Všetkých chlapcov tretiakov (Imosákov ale aj iných) pozývame na zaujímavé stretko, ktoré je vždy v stredu o 15:30 v Salezku. Všetkých chlapcov štvrtákov pozývame na spoločné stretko, ktoré býva vždy v utorok o 16:00 v Salezku. Zažiješ veľa zábavy, super partiu a aj sa niečo zaujímavé dozvieš.
  5. Chlapcov, ktorí radi hrajú futbal a sú v rozmedzí od 6. ročníka do konca ZŠ pozývame na pravidelné futbalové tréningy, ktoré bývajú vždy v stredu o 16:30 na ihrisku za Salezkom.
  6. Opäť dávame do pozornosti možnosť využiť ponuku bezplatného doučovania pre deti, ktoré zabezpečia naši animátori. V ponuke sú takmer všetky predmety. Viac informácií nájdete na našej stránke sbb.sk.
  7. O týždeň v nedeľu poobede vás pozývame na výlet rodín do okolia Priechodu a Balážov. Viac informácii prinesieme v nasledujúcich oznamoch.
  8. Na budúci týždeň upratuje skupina č. 5.

Liturgické oznamy

Budúca nedeľa je tridsiata nedeľa v období cez rok.