Farské oznamy na 22. nedeľu v období cez rok – 29. 8. 2021

  1. Od stredy 1. septembra, budú už sv. omše v bežnom bohoslužobnom poriadku. V bežné dni budú znova aj ranné sv. omše o 7:00 hod. a v nedeľu aj sv. omša o 11:45 hod.
  2. V nasledujúcom týždni je prvý štvrtok v mesiaci september, deň modlitieb za duchovné povolania. Po večernej svätej omši bude aj adorácia, počas ktorej môžeme myslieť aj na nové povolania z našej farnosti a zároveň sa viac pripraviť na príchod Sv. Otca.
  3. V piatok máme prvý piatok v mesiaci. Povzbudzujeme k sviatosti zmierenia hlavne deti a mládež.
  4. Na budúcu nedeľu budeme vzývať Ducha Svätého z príležitosti začiatku nového školského roka. Modlitba k Duchu Svätému, VENI SANCTE bude pri sv. omši o 10:30 hod.
  5. Zostalo ešte zopár miest na utorkový chlapčenský výlet s názvom Bodka za prázdninami v Levoči. Berieme chlapcov od ukončeného tretieho ročníka. Prihlásiť sa dá osobne u saleziána Lukáša Závodníka alebo na sbb.sk
  6. Deti, mladí a rodiny sa už môžu tešiť na veľmi pekné a pestré ponuky nášho SALEZKA aj v novom školskom roku. O týždeň v nedeľu 5. septembra o 15:00 Vás pozývame na slávnostné otvorenie Salezka. Je to zvlášť dôležité pre všetky deti, ktoré chodili na stretká, alebo na ne chcú chodiť, lebo sa tam budeme do nich nahlasovať a zapisovať. Môžete sa tešiť na zaujímavý program, občerstvenie, predstavenie našich ponúk pre deti i dospelých a množstvo ďalšieho. Pozvané sú celé rodiny.
  7. Na budúcu nedeľu je zbierka na energie.
  8. Povzbudzujeme snúbencov, ktorí plánujú svadbu na ďalší kalendárny rok, aby sa už nahlásili aj vo farskej kancelárii, aby sa na túto sviatosť patrične pripravili
  9. Stále sa dá nahlásiť na púť za Sv. otcom. Pôjdeme objednaným autobusom 15. septembra na národnú púť do Šaštína. Podmienka je, že v čase návštevy pápeža musíte byť plne zaočkovaný proti COVID-19. Záujemcovia nech sa nahlásia v sakristii a takisto nech vyplnia oficiálny formulár na stránke navstevapapeza.sk Bližšie informácie dáme nahláseným záujemcom, keď nám ich poskytnú organizátori.
  10. Na budúci týždeň upratuje skupina č. 5.

Liturgické oznamy

V piatok je  spomienka sv. Gregora Veľkého, pápeža a učiteľa Cirkvi.
Budúca nedeľa je dvadsiata tretia nedeľa v období cez rok.