Farské oznamy na 20. nedeľu v období cez rok – 15. 8. 2021

  1. Ďakujeme všetkým, ktorí sa modlili za uplynulý týždeň našich akcií. Podarilo sa nám úspešne ukončiť druhý turnus hokejbalového kempu a hrebeňovku. Od pondelka začíname poslednú táborovú akciu v podobe prímestského tábora- taktiež vás prosíme o modlitby.
  2. Aj naša farnosť sa chystá na púť za Sv. Otcom, ktorý navštívi Slovensko. Pôjdeme objednaným autobusom 15. septembra na národnú púť do Šaštína. Podmienka je, že v čase návštevy pápeža musíte byť plne zaočkovaný proti COVID-19. Záujemcovia nech sa nahlásia v sakristii. Všetci tí, ktorí sa nahlásia sa musia aj osobne registrovať na stránke navstevapapeza.sk. Bližšie informácie dáme nahláseným záujemcom, keď nám ich poskytnú organizátori. Mladí sa chystajú na stretnutie so Sv. Otcom do Košíc 14. septembra a predbežne sa nahlasujú cez online formulár v animátorskej skupine.
  3. V rámci prípravy na návštevu Sv. Otca budú opäť štvrtkové adorácie, ktoré nám môžu pomôcť hlbšie sa pripraviť na túto veľkú akciu.
  4. Pozývame všetkých chlapcov od ukončeného 4. ročníka, stredoškolákov ale aj vysokoškolákov na tradičný výlet Bodka za prázdninami, ktorý sa uskutoční 31. augusta v Levoči. K dispozícii je posledných 12 miest a nahlasuje sa prostredníctvom online formulára v sekcii leto na našej stránke sbb.sk.
  5. Na budúci týždeň upratuje skupina č. 3.

Liturgické oznamy

V piatok je spomienka sv. Bernarda, opáta a učiteľa Cirkvi.
V sobotu je  spomienka sv. Pia X., pápeža.
Budúca nedeľa je dvadsiata prvá nedeľa v období cez rok.