Farské oznamy na 11. nedeľu v období cez rok – 13. 6. 2021

  1. Od pondelka je náš okres v žltej fáze, s čím súvisí aj možnosť, aby bolo v kostole viac ľudí. Prípadné zmeny v sedení budú vyvesené na dverách kostola od utorka.
  2. Streamovaná sv. omša je len v nedeľu o 9:00.
  3. Naše stredisko sa zapojilo do nového grantu vďaka ktorému môže získať sumu 2000€. Peniaze budú použité na kúpu nových lavičiek do areálu a na vymaľovanie detského ihriska. Na to, aby sme peniaze získali, tak musíme získať najvyšší počet hlasov zo všetkých projektov v Banskobystrickom kraji. Momentálne sme na druhom mieste. Chceme vás poprosiť o pomoc pri hlasovaní. Je to veľmi jednoduché. Musíte mať 18 rokov, telefón, kde vám príde kód a vyplniť krátky formulár pri našom projekte na stránke gestopremesto.sk. Link na hlasovanie nájdete na našej stránke alebo starší môžete osloviť saleziána Lukáša Závodníka, ktorý vám to pomôže vyplniť.
  4. Pripomíname rodičom, že za letné tábory treba zaplatiť do budúcej nedele. Tento týždeň je zmena v dňoch, kedy bude možné zaplatiť za tábory! Platiť treba osobne v Salezku v piatok a sobotu po večernej sv. omši alebo v nedeľu po sv. omši o 10:30. V utorok nebude možné platiť.
  5. Na budúci týždeň upratuje skupina č. 1.

Liturgické oznamy

Budúca nedeľa je dvanásta nedeľa v období cez rok.