Farské oznamy na nedeľu Najsvätejšej Trojice – 30. 5. 2021

  1. Od pondelka bude náš okres v oranžovej farbe a tým pádom môže byť v našom kostole viacej ľudí. Presné opatrenia nájdete pri vchode do kostola.
  2. Streamovaná sv. omša bude už len v nedeľu o 9:00.
  3. Vo štvrtok máme prikázaný sviatok Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi.  omše v našom kostole budú ráno o 7:00 hod. a popoludní o 17:00 hod. a o 18:30 hod.
  4. Ak sa niekto nezmestil do kostola na sv. omšu, tak dnes poobede bude možnosť pristúpiť k sv. prijímaniu, poprípade aj k  spovedi. Kostol bude pre tento účel otvorený od 15:00 do 16:00.
  5. Oznamujeme Vám, že ponuky pre deti počas letných prázdnin sú už rozpísané na našej stránke sbb.sk. Online prihlasovanie detí na jednotlivé letné aktivity sa spustí už tento utorok 1. júna o 20:00 hod.
  6. Pozývame snúbencov, ktorí si chcú vyslúžiť sviatosť manželstva alebo rodičov, ktorí chcú dať pokrstiť svoje dieťa, aby sa zastavili za pánom farárom vo farskej kancelárii.
  7. Tento týždeň máme prvý štvrtok v mesiaci. Nezabúdajme sa modliť za nové duchovné povolania.
  8. Tiež slávime prvý piatok v mesiaci. V tento deň bude sv. omša o 7:00, 17:00 a o 18:30. Povzbudzujeme k sviatosti zmierenia hlavne deti a mládež.
  9. Dnes je zbierka na fasádu.
  10. Na budúci týždeň upratuje skupina č.6.

Liturgické oznamy

V utorok je spomienka Sv. Justína, mučeníka.

Vo štvrtok je slávnosť Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi, prikázaný sviatok.

V sobotu je spomienka Sv. Bonifáca, biskupa a mučeníka.

Budúca nedeľa je desiata nedeľa v období cez rok.