Farské oznamy na 5. veľkonočnú nedeľu – 2. 5. 2021

  1. omše na teraz pokračujú s 30 veriacimi v kostole. Online prenos pokračuje ako doteraz.
  2. Ak sa niekto nezmestil do kostola na sv. omšu, tak dnes poobede bude možnosť pristúpiť k sv. prijímaniu, poprípade aj k  spovedi. Kostol bude pre tento účel otvorený od 14:00 do 15:00.
  3. Dnes popoludní o 15:00 hod. bude poklona pred Sviatosťou Oltárnou spojená s Korunkou Božieho milosrdenstva.
  4. V mesiaci máj sa na konci večernej sv. omše modlíme Loretánske litánie. V ruženci pred svätou omšou sa spájame s celým svetom s prosbou o ukončenie pandémie.
  5. Tento týždeň máme prvý štvrtok v mesiaci. Nezabúdajme sa modliť za nové duchovné povolania.
  6. Vo štvrtok je tiež sviatok sv. Dominika Sávia. Pri tejto príležitosti bude o 17:00 sv. omša pre všetkých chlapcov a animátorov od 13 rokov vyššie. Spoločne sa budeme modliť aj triduum. Triduum bude v online podobe a viac informácií chlapci nájdu na sociálnych sieťach a na našej stránke.
  7. Takisto slávime prvý piatok v mesiaci. V tento deň pridávame okrem omše o 7:00 a 18:30 aj sv. omšu o 17:00. Spovedať sa bude polhodinu pred sv. omšou. Hlavne starších prosíme, aby využili aj rannú v. omšu, ktorá je málokedy naplnená a je určená práve pre seniorov.
  8. Čakajú nás posledné dva týždne kampane na záchranu a obnovu ihriska s umelou trávou za Salezkom. Chýba nám ešte približne 6000€. Ďakujeme všetkým, ktorí nás už podporili, no stále prosíme o odporúčania na koho sa ešte môžeme obrátiť a modlitby, nech projekt dotiahneme do úspešného konca. Prispieť sa dá cez portál StartLab alebo cez našu stránku sbb.sk. Ďakujeme.
  9. Na našu stránku sme pridali dátumy letných táborov. Môžete si ich pozrieť a naplánovať, na ktoré by ste chceli prihlásiť svoje deti. mája zverejníme podrobnejšie informácie ku každej akcii. Online prihlasovanie na akcie sa spustí 1. júna.
  10. Na farský účet ste poslali milodary vo výške 463€. Pán Boh zaplať za vašu štedrosť.
  11. Na budúci týždeň upratuje skupina č. 2.

Liturgické oznamy

V pondelok je sviatok sv. Filipa a Jakuba, apoštolov.
Vo štvrtok je sviatok sv. Dominika Sávia.
Budúca nedeľa je 6. veľkonočná nedeľa.