Farské oznamy na 3. veľkonočnú nedeľu – 18. 4. 2021

  1. Od 19. apríla sa uvoľňujú niektoré opatrenia týkajúce sa verejného slúženia sv. omše. Od utorka obnovujeme verejné slávenie bohoslužieb v našom kostole, avšak na teraz môže byť v kostole len 30 ľudí. Nie je možné ostať ani pred kostolom. Veríme, že čoskoro sa tento počet vďaka ďalším uvoľneniam zvýši. Omše budú ako sme boli zvyknutí. Cez týždeň ráno o 7:00 a večer o 18:30 a v nedeľu o 7:30, 9:00, 10:30, 11:45 a 18:30. Prosíme seniorov, aby chodili výlučne na rannú sv. omšu a ostatných, aby to rešpektovali. Miesta na sedenie sú v kostole vyznačené. Je zrejmé, že zatiaľ sa nedostane do kostola každý, kto by chcel. Prosíme vás o trpezlivosť a povzbudzujeme vás, aby ste využili aj náš online prenos, ktorý naďalej pokračuje. Viac informácií nájdete na našej stránke a na sociálnych sieťach.
  2. Tento týždeň je týždeň modlitieb za duchovné povolania. Nezabúdajme na tento úmysel.
  3. Upozorňujeme, že máme k dispozícii už len necelé dva týždne na darovanie 2%. Potrebné tlačivá nájdete na našej stránke sbb.sk. Už dopredu vám ďakujeme.
  4. Stále beží kampaň na obnovu ihriska za Salezkom. Vďaka vašej štedrosti sa nám podarilo dostať za polovicu pôvodne žiadanej sumy. Ďakujeme vám. No stále máme pred sebou dlhú cestu, keďže potrebujeme získať aspoň 22 000€. Kampaň je spustená prostredníctvom portálu StartLab, cez ktorý nás môžete finančne podporiť- viac informácií nájdete na našich sociálnych sieťach. Ak máte nejaké odporúčanie firmy, či potencionálneho sponzora, tak to môžete napísať na ihrisko@sbb.sk. Ďakujeme za vašu podporu.
  5. Na farský účet ste poslali milodary vo výške 200€. Pán Boh zaplať za vašu štedrosť.

Liturgické oznamy

V piatok je spomienka Sv. Vojtecha, biskupa a mučeníka.

Budúca nedeľa je 4. veľkonočná nedeľa.