Staň sa súčasťou príbehu

Chystáme veľké zmeny. Zapíšte si dátum 4.4.2021 do svojich diárov, pretože práve vtedy sa začne obnova ihriska s umelou trávou v našom stredisku. Áno, začíname na Veľkonočnú nedeľu, presne podľa vzoru Dona Bosca, ktorý začínal veľké diela tiež v tento deň.

Projekt „Zachráňme ihrisko, ktoré spája“ má byť novou etapou pre umelý trávnik a jeho využitie. Keďže všetci vieme, v akom stave sa ihrisko nachádza (hroznom), rozhodli sme sa to zmeniť. A kedy, ak nie práve teraz! Účel je jasný – zlepšiť kvalitu povrchu pre všetkých. Ihrisko spája všetky vekové kategórie-  či ide o naše najmladšie nádeje, ktoré pravidelne trénujú, Kamistov, ktorí nás reprezentujú na celonárodnej úrovni, projekt orientačných dní, venujúci sa základným a stredným školám, animátorov a starších chlapov, ktorí sa každý týždeň stretnú na futbale, či všetkých stretkárov a účastníkov táborov. Pre všetkých bude obnovenie kvality ihriska viac ako vítanou zmenou.

Máme smelé plány, vieme. Preto na ich realizáciu budeme potrebovať vašu pomoc. Projekt takýchto rozmerov je finančne nákladný. Nepôjde len o samotný koberec, ale aj drenážne, výkopové a iné práce spojené s celkovým prerobením. Odhadovaná cena sa pohybuje na úrovni 22 000€. A keďže vieme aj to, že máme medzi sebou množstvo ochotných ľudí, obraciame sa práve na vás.

Ak nás chcete podporiť, tak už dopredu vám ďakujeme. No pomôcť nám môžete aj modlitbou, či reklamou. Pripravte sa od 4. apríla o tom hovoriť svojím známym, rodine, šéfovi v práci, poprípade zdieľajte naše príspevky. Nech sa o tom dozvie, čo najviac ľudí.  Celú kampaň budeme riešiť cez stránku StartLab, kde nájdete celý náš projekt a kde nás budete môcť aj podporiť. Všetky podrobnosti pribudnú na našej stránke, facebooku, instagrame už 4. apríla, kedy sa dozviete viac. Za každú pomoc vám už teraz vyslovujeme veľké ďakujeme.

Viac info tu: https://sbb.sk/zachranme-ihrisko/

Podporiť nás môžete tu: https://www.startlab.sk/zachranmeihriskoktorespaja

Za tím nového ihriska
Ivan Bernát

Fotogaléria

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.