Farské oznamy na 3. nedeľu cez rok – 24. 1. 2021

  1. Stále podľa platných hygienických opatrní neslávime verejné sv. omše ani nespovedáme. V prípade ohrozenia života alebo iných záležitosti týkajúcich sa farskej kancelárie, treba kontaktovať pána farára.
  2. omše sú vysielané z nášho kostola od utorka do soboty o 18:30 a v nedeľu o 9:00.
  3. Dnešná nedeľa je Nedeľa Božieho Slova. Pozývame vás, aby ste dnes siahli po Božom Slove aj mimo sv. omše a takto sa obohatili týmto veľkým darom.
  4. Nachádzame sa v duchovnej príprave na sviatok sv. Jána Bosca. Na konci každej sv. omše sa spoločne modlíme deviatnik. Okrem toho vám po záverečnom požehnaní ponúkame svedectvá deviatich ľudí z našej farnosti, ktorí sa podelia s tým, za čo sú vďační don Boscovi. Videá nájdete aj na našich sociálnych sieťach.
  5. Z dôvodu modlitby deviatnika bude online sv. omša aj zajtra, to je pondelok, o 18:30.
  6. Dávame vám do pozornosti program, ktorý sme pripravili pri príležitosti sa sviatku don Bosca. Online ponuka začne v piatok 29. januára, kde nás po sv. omši čaká talkshow s jedným saleziánom a saleziánkou. V sobotu vám dávame do pozornosti pásmo o don Boscovi, kde bude priestor na pookriate pri spevoch, modlitbe a živote don Bosca. Okrem toho vám tiež sprístupníme staré muzikály. Upozorňujeme, že sprístupnenie bude dočasné. Celý program nájdete na sbb.sk aj v plagáte, ktorý sa vám zobrazí po skončení sv. omše.
  7. Na budúcu nedeľu budeme sláviť slávnosť sv. Jána Bosca. Slávnostná svätá omša online bude o 9.00.
  8. Stále prebieha online výzva pre všetky deti a rodiny, počas ktorej nám môžu posielať natočené videá, kde nám ukazujú, čo majú za talent. Viac informácií na sbb.sk
  9. Viacerí sa nás pýtate, že kedy bude možné dostať tlačivá k darovaniu 2 percent. Tlačivá a kampaň chystáme a budú k dispozícii od začiatku februára.
  10. Ak je niekto z našej farnosti chorý na Covid, alebo je v karanténe a nemá mu kto nakúpiť, či doniesť lieky, tak sa môžete ozvať pánovi farárovi. Budeme sa snažiť vám v rámci našich možností pomôcť.
  11. Budúcu nedeľu bude online zbierka na opravu fasády Salezka.

Liturgické oznamy

V pondelok je sviatok Obrátenia sv. Pavla, apoštola.

V utorok je spomienka sv. Timoteja a Títa, biskupov

Vo štvrtok je spomienka sv. Tomáša Akvinského, kňaza a učiteľa Cirkvi.

Budúca nedeľa je štvrtá nedeľa v cezročnom období a zároveň slávnosť sv. Jána Bosca.