Máš nejaký talent? Daj nám o ňom vedieť!

Možno si o tom vedel, možno nie, ale don Bosco vedel toho naozaj veľa. Okrem toho, že ho mladí mali veľmi radi, lebo im bol otcom, tak vynikal aj v iných oblastiach. Janko Bosco vedel chodiť po lane, vedel žonglovať, hrať na husle, klavír, mal vzťah k zvieratám a dokonca bol zdatný športovec.

Sme si istí, že takéto deti a mladých máme okolo seba aj my. Preto sme sa rozhodli pri príležitosti sviatku dona Bosca pripraviť online výzvu, kde môžeš predstaviť svoj talent.
Niekto vie pekne maľovať, niekto spievať, možno tancovať. Niektorí vedia rôzne triky na kolobežkách, na bicykloch, lyžiach… A niekto vie niečo, čo nás ani nenapadne. Podeliť sa môžete o hocijaký talent. Môže to byť aj niečo nápadité a netradičné, ako napríklad robiť kliky a čítať pri tom knihu.

Ako na to? Treba natočiť krátke video (maximálne 1 minúta), kde sa na začiatku predstavíš (Volám sa….. a toto je môj talent!), a potom nám ukážeš svoj talent. Keď už nejaké video máš spravené, tak tam len vlož popis so svojím menom. Video môžeš obohatiť hudbou, no nemusíš. Zapojiť sa môžu jednotlivci, ale aj rodiny, či skupiny.

Videá treba posielať na adresu bobor@saleziani.sk do 27. januára. Videá dáme dokopy a na sviatok dona Bosca ich zverejníme na našom youtube, stránke aj na facebooku. 

Nezabudnite, že chceme potešiť dona Bosca pri príležitosti jeho narodenín, a preto by dona Bosca určite potešilo, keby sme si pri ukazovaní svojho talentu uvedomili, že to je dar od Boha, tak mu nezabudnite za to  v modlitbe poďakovať.

V prípade otázok sa neváhajte obrátiť na saleziána Lukáša „Bobra“ Závodníka.

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.