Aj tento rok vám ponúkame bohaté spektrum stretiek a krúžkov

V nedeľu, 13.9. poobede, sa v našom oratku konalo ,,Maxistretko,‘‘ ktoré oficiálne otvorilo všetky stretká a krúžky  v tomto školskom roku 2020/2021.

Toto príjemné popoludnie bolo sprevádzané mnohými stanoviskami, športovými aktivitami, ale aj tvorivými dielňami či skrášľovacími salónmi. Nenudili sa tu ani rodičia, ktorý mali pripravenú prednášku na tému ,,Emócia a výchova – priateľ či nepriateľ ‘’. Nie len skvelú kávu, ale aj obsluhu, ponúkali naši animátori, ktorí trpezlivo čakali na požiadavky vašich maškrtných jazýčkov. Samozrejme nemohol chýbať ani info stánok, v ktorom ste sa mohli dozvedieť viac o našich stretkách, krúžkoch, akciách či iných podujatiach, ktoré vám  v tento školský rok ponúkame.

Na záver by sme sa už len chceli poďakovať všetkým zúčastneným za príjemnú atmosféru, hojnú účasť a zodpovedné správanie v týchto časoch.

Veronika Monišová

Rozpis našich týždenných aktivít na školský rok 2020/2021 nájdete tu.

Táto akcia bola realizovaná z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.

Fotogaléria

13. 9. 2020

dátum

Salezko

miesto

Samuel Šnek

autor fotiek

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.