Farské oznamy na 5. nedeľu v období cez rok – 9. 2. 2020

    1. Chceme sa srdečne poďakovať všetkým tým, ktorí pomohli pri rušení Vianočnej výzdoby a Betlehema.
    2. Dnes popoludní uvedieme premiéru muzikáluBOLA RAZ JEDNA KLIETKA“ Vstupenky na obidve premiéry sú už vypredané. Máme ešte zopár vstupeniek na reprízu, ktorá sa uskutoční na budúcu nedeľu, 16. februára. Dajú sa zakúpiť v Salezku.
    3. Zajtra, v pondelok, bude v našom kostole celodenná adorácia pred sviatosťou oltárnou. Eucharistia sa vyloží ráno o 8:00 hod. a ostane vystavená až do večernej sv. omše o 18:30. Ste srdečne pozvaní. Úmysel adorácie je za blížiace sa voľby, aby sme sa vedeli správne rozhodnúť.
    4. V sobotu, 15. februára bude o 16:00 hod. IMOS, stretnutie prvoprijímajúcich detí a ich rodičov. Začíname sv. omšou v kostole.
    5. Zbierka na fasádu saleziánskeho domu bola vo výške 1050€. Za vaše milodary pán Boh zaplať!
    6. Budúci piatok vás v rámci animovaných piatkov pozývame po mládežníckej omši k nám do Salezka na kurz tancovania pod vedením profesionálnych tanečníkov. Je dobre, ak sa predtým prihlásiť prostredníctvom online dokumentu na našej webovej stránke sbb.sk. Kurz je určený pre všetky vekové kategórie. Pre deti bude pripravený JustDance.
    7. Srdečne pozývame vaše deti na JARNÝ HOKEJBALOVÝ KEMP, ktorý sa uskutoční počas jarných prázdnin – 28.februárav našom Salezku. Hokejbalový kemp otvárame pre chlapcov a dievčatá vo veku od 9 do 11 rokov. Prihlásiť sa je možné do 17.februára u nášho spolubrata Petra Jurčišina – Kukľu (peter.kukla55@gmail.com / 0911911544)
    8. Budúci týždeň upratuje skupina č. 3.

Liturgické oznamy

Budúca nedeľa je 6. nedeľa v cezročnom období.