Farské oznamy na 3. Veľkonočnú nedeľu – 5. 5. 2019

    1. Upozorňujeme, že od zajtra, 6. mája sa spustí prihlasovanie detí na naše letné akcie. Prihlásiť sa na ktorýkoľvek tábor je možné jedine vyplnením elektronického formulára na našej webovej stránke sbb.sk. Tam nájdete aj všetky potrebné informácie k letným akciám.
    2. Dnes je prvá nedeľa v mesiaci máj. Popoludní o 15:00 hod. bude poklona pred Sviatosťou Oltárnou spojená s Korunkou Božieho milosrdenstva.
    3. Dnes je zbierka na energie. Za vaše milodary pán Boh zaplať.
    4. Budúci týždeň sa konajú duchovné cvičenia mužov z našej farnosti. Prosíme Vás o modlitby.
    5. Počas nasledujúceho víkendu sa v našom stredisku odohrá celoslovenské finále vo futbale našich saleziánskych stredísk. Môžete prísť povzbudiť našich chlapcov.
    6. Chceme vás informovať, že  27. až 29. septembra sa bude u nás konať veľké celoslovenské stretnutie saleziánskych animátorov, na ktorom očakávame okolo 700 účastníkov. Náš otec provinciál nás poprosil, aby sa práve u nás, v Banskej Bystrici uskutočnilo toto stretnutie, na ktorom by sme mali hostiť okolo 700 mladých ľudí na celý víkend. Radi by sme Vás poprosili o pomoc pri organizovaní tejto akcie hlavne s ubytovaním. Pomôže nám, ak týchto animátorov budeme môcť ubytovať v rodinách našej farnosti. Ak by ste sa chcete zapojiť a máte možnosť u seba ubytovať dve, tri, či viac osôb, nechajte nám na vás kontakt na papieriku, ktorý nájdete vo vestibule, aby sme sa s vami mohli spojiť a poskytnúť Vám viac informácií. Aby sme stihli zabezpečiť ubytovanie pre týchto animátorov do septembra, potrebujeme preveriť naše možnosti ubytovania v rodinách takto, v predstihu. Preto vám budeme vďační, ak už teraz zanecháte svoj kontakt. Pán Boh zaplať za veľkodušnosť každej ochotnej duši. Viac informácii na banneri vo vestibule kostola.
    7. Budúcu nedeľu je jarná zbierka na seminár. Za vaše milodary pán Boh zaplať.
    8. Budúci týždeň upratuje skupina č. 5.

Liturgické oznamy

Budúca nedeľa je 4. Veľkonočná nedeľa.