Saleziánsky ples 2019

Ani v tomto roku u nás nemohol chýbať tradičný Saleziánsky ples. Rok 2019 predsa len priniesol pár zmien. Tou podstatnou bola zmena miesta konania podujatia. Misijný dom sme vymenili za jedáleň Univerzity Mateja Bela, aby nás mohlo byť ešte viac ako po minulé roky. Vďaka šikovnému dekoračnému tímu by ste však ani nezbadali, že šlo o jedáleň. Zlaté a strieborné tóny výzdoby, sviečky, svetielka, látky, kvety, krásne nadekorované stoly a sedenie vytvorili honosnú atmosféru.

Po netradičnom úvode, tanci veľkých a malých chlapcov z nášho strediska, moderátori, Monika Tuková a Martin Sloboda spolu s direktorom Jožkom Špalekom oficiálne otvorili ples. Nasledovala večera a po nej valčíkové kolo. Program pokračoval vystúpením tanečnej skupiny Young Miracles z tanečnej školy K-Dance, ktorá sa predstavila pomedzi tanečné kolá hneď dvakrát.

Kto chcel, mohol si za symbolickú cenu zakúpiť výnimočnú kávu od samotného majstra baristu Martina Karabiňoša z The Fleck Coffee Roasters. Ten, kto mal chuť na niečo chladené, využil ponuku miešaných drinkov, vínka či chutného pivka v bare. Výnimočným spestrením bola živá hudba. Predstavili sa v nej naši hudobníci zo Salezka a spevákmi boli Magdalénka Jánošíková a Lukáš Kekelák. Nie len, že sa to výborne počúvalo, ale sa na to aj výborne tancovalo. Nechýbala ani obľúbená súťaž v tanci, ktorú tohto roku oprávnene vyhrali Mária Jánošíková a Jozef Bašo. Postupne sme sa pretancovali až ku tombole, ktorá bola naozaj bohatá a pestrá. Niektorí vyhrali, iní nie, to však nebránilo, aby zábava pokračovala ďalej. Parket za zaplnil a posledné svetielka zhasli až nadránom…

Ďakujeme všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom zapojili do organizácie plesu. Špeciálne ďakujeme sponzorom a veľkodušným jednotlilvcom z našej farnosti, ktorí prispeli či už darom do tomboly, napečením koláčika, alebo svojim časom. Tešíme sa o rok!

Akciu podporili

Jazyková škola Speak (www.speak.sk)

Fuggerov dvor (www.fuggerov-dvor.sk)

Červený rak (www.cervenyrak.sk)

Horský hotel Šachtička (www.sachticka.sk)

Svadobný salón Shania (www.shania.sk)

Víno matyšák (www.vinomatysak.sk)

Vydavateľstvo Don Bosco (www.donbosco.sk)

Penzión Hastrman (www.uhastrmana.sk)

University Dance Center (www.unidc.sk)

Urpiner (www.urpiner.eu)

PÁN KRÁLIČEK (www.pankralicek.sk)

Slovenka (www.slovenkabb.sk)

The fleck coffee roasters (www.thefleckcoffee.com)

Rosa (www.rosa.sk)

Finery decor (www.finery.sk)

Salón krásy Marilyn (www.kozmetikamarylin.sk)

Lunter (www.lunter.com)

Kumran (www.kumran.sk)

LuSyl (www.lusyl.webnode.sk)

GSM Centrum Mobil servis Sásová (www.rusina.eu)

Everlift (www.everlift.sk)

AUTODIELYBB s.r.o. (www.autodielybb.sk)

Kvetinárstvo Kubišová

Fotogaléria

23. 2. 2019

dátum

Jedáleň UMB

miesto

Martin Funiak

autor fotiek

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.