Farské oznamy na 32. nedeľu v období cez rok – 11. 11. 2018

    1. Dnes popoludní vás pozývame na ďalší jesenný rodinný výlet tentokrát len tu v okolí, smer Horný Diel. Túra trvá asi 4 hodiny a je nenáročná aj pre deti. Kto by mal záujem sa pridať, stretávame sa o 13:30 hod. pred Salezkom, od ktorého budeme vyrážať pešo.
    2. V sobotu, 17. novembra bude u nás prebiehať duchovná obnova pre manželov. Pozývame všetkých manželov, ktorí sa chcú na chvíľu zastaviť v tejto uponáhľanej dobe, aby sa dostavili v sobotu o 9:00 hod. ráno do nášho strediska s celými rodinami. Téma duchovnej obnovy je: „Ty počuješ len to, čo chceš počuť!“ Aby ste počas tohto zamyslenia mohli byť chvíľku nerušení, zabezpečíme aj asistenciu k deťom. Duchovná obnova sa zakončí sv. omšou a spoločným občerstvením, tak aby ste sa nemuseli domov ponáhľať s varením obeda.
    3. Na budúcu nedeľu je zbierka na seminár.
    4. Budúcu nedeľu vás pozývame s celými rodinami k nám do Salezka na tradičný Cecilfest. Máme pre vás prichystaný originálny bar s občerstvením, ktorý tentokrát ožije hudbou. Pekné a bohaté hudobné vstupy si pre Vás pripravili naši animátori a rôzni ľudia z našej farnosti.
    5. Tanečné divadlo ATak vás srdečne pozýva na predstavenie novej inscenácie o kráľovi Dávidovi. Príbeh hrdinu, vojaka, umelca, hriešnika aj svätca je oblečený do netradičnej súčasnej javiskovej podoby a podfarbený žalmami, ktoré špeciálne pre túto divadelnú inscenáciu zhudobnila Dominika Gurbaľová. Predstavenie sa uskutoční už o dva týždne, v nedeľu, 25. novembra 2018 o 16:00 hod. v Divadle Štúdio tanca. Vstupné 7€, možnosť rezervácie aj kúpy priamo v divadle, alebo pred predstavením.
    6. Na budúci týždeň upratuje skupina č. 4.

Liturgické oznamy

V pondelok je spomienka sv. Jozafáta, biskupa a mučeníka.

V sobotu je spomienka sv. Alžbety Uhorskej, rehoľníčky.

Budúca nedeľa je tridsiata tretia nedeľa v období cez rok.