Farské oznamy na 29. nedeľu v období cez rok – 21. 10. 2018

    1. Dnes je misijná nedeľa. Preto dnešná zbierka bude poslaná na misie. Za vaše milodary Pán Boh zaplať! Modlime sa, aby Boh požehnával službu misionárov a misionárok po celom svete.
    2. Dnes popoludní vás pozývame na jesenný rodinný výlet na Hornú skalu do Kremnických vrchov. Túra trvá asi 4 hodiny a je nenáročná aj pre deti. Pôjde sa vlastnými autami. Kto by mal záujem sa pridať, stretávame sa o 13:30 hod. pred Salezkom.
    3. Dnes večer pozývame všetkých chlapov na tradičný deň mužov. Začíname po večernej sv. omši v priestoroch mládežníckeho strediska.
    4. Tanečné divadlo ATak vás srdečne pozýva na predstavenie novej inscenácie o kráľovi Dávidovi. Príbeh hrdinu, vojaka, umelca, hriešnika aj svätca je oblečený do netradičnej súčasnej javiskovej podoby a podfarbený žalmami, ktoré špeciálne pre túto divadelnú inscenáciu zhudobnila Dominika Gurbaľová. Predstavenie sa uskutoční o mesiac, v nedeľu, 25. novembra 2018 o 16:00 hod. v Divadle Štúdio tanca. Vstupné 7 €, možnosť rezervácie aj kúpy priamo v divadle, alebo pred predstavením.
    5. Zbierka na energie bola vo výške 433 €. Za vaše milodary pán Boh zaplať!
    6. Na budúci týždeň upratuje skupina č. 1.

Liturgické oznamy

Budúca nedeľa je tridsiata nedeľa v období cez rok.