Farské oznamy na 28. nedeľu v období cez rok – 14. 10. 2018

    1. Dnes popoludní pozývame všetky deti, mladých a celé rodiny na akciu s názvom „Rodina, hecni sa.“ S našimi animátormi už chystáme veľa zaujímavých hier a chceme tak vysunúť naše oratko aj na sídlisko. Stretneme sa o 15:30 hod. dolu pri opornom múre.
    2. V sobotu, 20. októbra bude u nás prebiehať duchovná obnova pre manželov. Pozývame všetkých manželov, ktorí sa chcú na chvíľu zastaviť v tejto uponáhľanej dobe, aby sa dostavili v sobotu o 9:00 hod. ráno do nášho strediska s celými rodinami. Asistenciu k deťom zabezpečíme tak, aby ste mohli byť chvíľku nerušení. Duchovná obnova sa zakončí sv. omšou a spoločným občerstvením, tak aby ste sa nemuseli domov ponáhľať s varením obeda.
    3. Budúcu nedeľu vás pozývame na jesenný rodinný výlet na Hornú skalu do Kremnických vrchov. Túra trvá asi 4 hodiny a je nenáročná aj pre deti. Pôjde sa vlastnými autami. Kto by mal záujem sa pridať, stretávame sa o 13:30 hod. pred Salezkom.
    4. Taktiež budúcu nedeľu večer pozývame všetkých chlapov na tradičný deň mužov. Začíname po večernej sv. omši v priestoroch mládežníckeho strediska.
    5. Dnes je zbierka na energie. Za vaše milodary pán Boh zaplať!
    6. Na budúci týždeň upratuje skupina č. 6.

Liturgické oznamy

V pondelok je spomienka sv. Terézie od Ježiša, panny a učiteľky Cirkvi.

V stredu je spomienka sv. Ignáca Antiochijského, biskupa a mučeníka.

V štvrtok je sviatok sv. Lukáša, evanjelistu.

Budúca nedeľa je dvadsiata deviata nedeľa v období cez rok.