Spojili si príjemné s užitočným

Po lete plnom rôznych akcií potrebovali aj animátori z Banskej Bystrice trošku zregenerovať. Posledný týždeň prázdnin sa teda vybrali opäť na známe miesto v Banskej Belej. Ako to už býva, so začiatkom nového školského roka súvisí aj jeho plánovanie. Mladí animátori si popri oddychu vyhradili čas aj na dôkladné naplánovanie akcií, stretiek a fungovania salezka ako takého. Počas tohto plánovania sa k nim pripojili aj starší animátori a aj zopár zástupcov z rodiniek, ktoré majú taktiež chuť priložiť ruku k dielu a podeliť sa so svojimi skúsenosťami.

Takýmto spôsobom si spojili príjemné s užitočným. Počas celého týždňa vládla na chate príjemná atmosféra čo potvrdil aj jeden z animátorov Peter Paluš:

„Pre mňa osobne to bol naozaj pekný čas strávený s ľuďmi, ktorých mám rád. Dva z týchto piatich dní sme využili na plánovanie nasledujúceho školského roka, a ostatné tri sme oddychovali, hrali sa hry, kúpali sa a veľa ďalších užitočných vecí. Myslím si, že v salezku sme veľmi dobrá partia animátorov a na tomto výlete sa to len potvrdilo.“

Na tento animátorský výlet spojený s plánovaním boli pozvaní už aj noví animátori. Svoje dojmy z chaty nám opísala začínajúca animátorka Alexandra-Eva Belková:

„Na animátorskom výlete som bola prvý krát a úprimne, z domu odchádzala s malou dušičkou, lebo som nevedela, čo ma čaká. Napriek tomu som sa veľmi tešila a nakoniec bola táto radosť oprávnená, lebo mi bolo naozaj skvele. Myslím si, že sme sa stretli veľmi fajn partia a vždy si našli niečo, čím sme si spestrili a spríjemnili spoločne prežité dni. Som veľmi rada a ďakujem za to, že som sa mohla zúčastniť tejto akcie.“

Agáta Macková

Fotogaléria

26. - 31. 8. 2018

dátum

Banská Belá

miesto

Klára Chytilová, Paulína Mäsiarová, Martin Funiak

autor fotiek

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.