Farské oznamy na 5. pôstnu nedeľu – 18. 3. 2018

    1. Pripomíname, že krížové cesty v našom kostole bývajú v piatok o 17:50 a v nedeľu o 15:00 hod. Krížovej ceste v nedeľu predchádza pôstna kázeň.
    2. V pondelok bude slávnosť sv. Jozefa. Preto bude v našom kostole večerná omša o 18:30 hod.
    3. Budúcu sobotu je stretnutie prvoprijímajúcich detí a rodičov, IMOS. Výnimočne bude krížová cesta na kalvárii, na Urpíne. Stretneme sa o 16:00 hod. pri prvom zastavení krížovej cesty.
    4. Budúca nedeľa je Nedeľa utrpenia Pána – Kvetná nedeľa. Pri sv. omšiach sa budú svätiť bahniatka. Je to na pamiatku Kristovho slávneho vstupu do Jeruzalema. Prosíme Vás, aby ste si ich nezabudli priniesť.
    5. V piatok, sobotu, nedeľu je Kvetný víkend. V nedeľu o 10:30 hod. vo Farskom kostole bude mať otec biskup sv. omšu pre mládež.
    6. Dnes je zbierka na utečencov. Za vaše milodary pán Boh zaplať.
    7. Budúcu nedeľu je celodiecézna zbierka na mládež.
    8. Počas minulého roka putovala socha Panny Márie po rodinách nášho sídliska. V mnohých rodinách ešte nebola a stále je možnosť. Kto by mal záujem, nech sa v sakristii kostola zapíše. Treba dodržať nasledovný postup. Sochu vyzdvihnúť v nedeľu po rannej sv. omši a o týždeň ju na rannú sv. omšu priniesť. Môžete tak v rodinách prežiť týždeň s Pannou Máriou.
    9. Budúcu nedeľu popoludní bude zároveň predveľkonočné spovedanie v našom kostole. Začne pobožnosťou krížovej cesty a pôstnou kázňou o 15:00 hod.
    10. Ak máte doma chorých a nevládnych, prosíme Vás, aby ste ich nahlásili na veľkonočnú sviatosť zmierenia a pomazania chorých v sakristii kostola.
    11. Upozorňujeme vás, že zo soboty, 24. marca na nedeľu, 25. marca sa mení čas. O 02:00 hod. stredoeurópskeho času posúvame hodiny na 03. hodinu letného času.
    12. Budúci týždeň upratuje skupina č. 6.

Liturgické oznamy

Budúca nedeľa je kvetná nedeľa.