Na plese bol parket opäť plný až do rána

Plesová zábava je už tradičnou súčasťou fašiangového obdobia a nie je tomu inak ani u saleziánov v Banskej Bystrici. Tento rok sa preto opäť stretli všetci nadšenci tanca a dobrej zábavy na saleziánskom plese v krásne vyzdobenej sále Misijného domu.

Po slávnostnom otvorení plesu a prípitku sa parket rozhýbal v rytme prvého valčíka. Po ňom nasledovala večera a potom už nič nebránilo zábave až do rána, ku ktorej hral DJ Filip z Priechodu. Na jednom parkete sa spolu zabávali animátori spolu s rodičmi a popritom si mohli vychutnať aj víno, kávu či miešané drinky v bare.

Nechýbalo ani folklórne tanečné vystúpenie a tombola so zaujímavými cenami, ako sú jazykový kurz, vstup do wellnessu, lístky do divadla, stojan na nože, smoothie maker a mnohými ďalšími. Dočkali sme sa aj súťaže o kráľa a kráľovnú tanečného parketu – tento rok v silnej konkurencii napokon pripadla Megy Mikulovej a Matejovi Jánošikovi, ktorí si týmto splnili neoficiálny nácvik na svoj blížiaci sa svadobný tanec. 🙂

Poďakovanie patrí organizátorom a organizátorkám tohto príjemného večera, ale najmä všetkým, ktorí sa podieľali na jeho tradične výbornej a rodinnej atmosfére.

Alica Vosková
Saleziansky ples 2018

Fotogaléria

03. 02. 2018

dátum

Misijný dom

miesto

Matej Melko, Rudolf Hyriak, Klára Chytilová, Martin Funiak

autor fotiek

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.