Farské oznamy na 2. pôstnu nedeľu – 25. 2. 2018

    1. Pripomíname, že tento rok v pôstnom období vnedele krížovej ceste vždy predchádza pôstna kázeň, na ktorú pozývame hosťa – kazateľa z inej farnosti. Kázeň začne v našom kostole o 15:00 hod. Pozývame popoludní do nášho kostola aj dnešnú nedeľu. Po pôstnej kázni bude krížová cesta, ktorú budú animovať otcovia farnosti. Pozývame zapojiť sa do modlitby za naše rodiny.
    2. V nasledujúcom týždni je prvý štvrtok v mesiaci, deň modlitieb za duchovné povolania a tiež prvý piatok v mesiaci február. Pozývame Vás na sviatosť zmierenia, hlavne deti a mládež.
    3. Budúci týždeň je prvá nedeľa v mesiaci, popoludní o 15.00 h. bude pôstna kázeň spojená s modlitbou krížovej cesty pred sviatosťou Oltárnou.
    4. Pozývame všetky duchovné a fyzické matky na diecézne stretnutie Modlitieb matiek, ktoré sa uskutoční v katedrále sv. Františka Xaverského 4. marca 2018. Sv. omšu bude celebrovať otec biskup Mons. Marián Chovanec o 9:30 hod. Program stretnutia je na nástenke.
    5. V duchu diecéznej solidarity Vás prosíme, aby ste venovali pozornosť hlasovaniu za záchranu špaňodolinského organa. Ako postupovať, si môžete prečítať na prospekte, ktorý nájdete pri východe z kostola.
    6. Zbierka na charitu bola vo výške 350€. Pán Boh zaplať za vaše milodary.
    7. Chceme sa srdečne poďakovať všetkým našim dobrodincom, ktorí nás pravidelne podporujú preukázaním dvoch, alebo troch percent dane. Aj toho roku Vás chceme poprosiť o podporu nášho saleziánskeho diela. Záujemcovia si môžu zobrať tlačivo na darovanie 2% pri východe z kostola.
    8. Pre veľký záujem o náš muzikál Ester sme sa rozhodli pre ďalšiu reprízu, ktorá sa odohrá v nedeľu o  týždeň, dňa 4.  marca o 15:30 hod. v misijnom dome. Vstupenky sú k dispozícii u saleziánov a sestier v našom stredisku.
    9. Budúci týždeň upratuje skupina č. 3.

Liturgické oznamy

Budúca nedeľa je tretia pôstna nedeľa.