Farské oznamy na 4. nedeľu v období cez rok – 28. 1. 2018

    1. Dnes po sv. omšiach vás srdečne pozývame na spoločnú oslavu don Bosca pri koláčiku a káve do nášho strediska.
    2. Vstupenky na premiéru nášho muzikálu, ktorý bude mať premiéru dnes popoludní sú už vypredané. Preto Vám srdečne pozývame na ďalšie predstavenia, ktoré sa uskutočnia znova o týždeň, 4. februára o 15:30 a 18:00. Vstupenky je možné zakúpiť si u saleziánov alebo sestier.
    3. Sviatok sv. Jána Bosca, ktorý slávime už dnes, keďže je nedeľa, pripadá presne na stredu, 31. januára. Preto aj v stredu bude večer slávnostná sv. omša. Pred sviatkom dona Bosca stále pokračujeme v deviatniku k donovi Boscovi každý deň po večernej sv. omši. Keďže zajtra sv. omša nebude, tí ktorí sa chcú deviatnik modliť, môžu si vyzdvihnúť letáčik s modlitbou deviatnika vo vestibule kostola.
    4. V nasledujúcom týždni je prvý štvrtok v mesiaci, deň modlitieb za duchovné povolania a tiež prvý piatok v mesiaci február. Pozývame Vás na sviatosť zmierenia, hlavne deti a mládež.
    5. V piatok, 2. februára je zároveň sviatok Obetovania Pána – Hromnice. Na sv. omše si môžete si priniesť sviece na požehnanie.
    6. V sobotu, 3. februára je sviatok sv. Blažeja, po sv. omši budeme dávať svätoblažejské požehnanie hrdla.
    7. Budúci týždeň je prvá nedeľa v mesiaci, popoludní o 15.00 h. je modlitba korunky k Božiemu milosrdenstvu spojená s adoráciou.
    8. Birmovka v našej farnosti bude 28. apríla 2018. Dospelí, ktorí by chceli pristúpiť k tejto sviatosti, nech sa hlásia u pána farára. Stále je možnosť urobiť si prípravupristúpiť k birmovke, ale aj ku krstu, či prvému sv. prijímaniu aj pre dospelých.
    9. Dňa 3. 2. sa uskutoční saleziánsky ples. Vstup na ples je možné zabezpečiť si jedine vyplnením elektronického formulára cez našu webovú stránku sbb.sk.
    10. Budúci týždeň upratuje skupina č. 5.

Liturgické oznamy

V stredu je spomienka sv. Jána Bosca, kňaza. Pre saleziánsku rodinu slávnosť.

V piatok je sviatok Obetovanie Pána – Hromnice

V sobotu je spomienka na sv. Blažeja, biskupa a mučeníka.

Budúca nedeľa ja piata nedeľa v cezročnom období.