Farské oznamy na 3. nedeľu v období cez rok – 21. 1. 2018

    1. Budúcu nedeľu oslavujeme sviatok nášho zakladateľa sv. Jána Bosca. Pri tejto príležitosti sme pozvali k nám slávnostného kazateľa, dona Pavla Gracha, ktorý bude celebrovať sv. omše o 9:0010:30. Po týchto sv. omšiach vás srdečne pozývame na oslavu pri koláčiku a káve do nášho strediska.
    2. V túto nedeľu zároveň uvedieme premiéru dlho pripravovaného muzikálu mladých a dospelých z našej farnosti. Muzikál „ESTER“ je príbehom učiteľov a študentov strednej školy, na ktorej sa veľmi dramaticky vyvíjajú vzťahy a zdoláva sa ťažký boj medzi skutočnou odvahou a aroganciou. Vstupenky na premiéry tohto muzikálu, ktoré budú 28. 1. o 15:30 hod. a 18:00 hod. v Misijnom dome, je možné zakúpiť si u saleziánov alebo sestier. Počet miest je obmedzený a lístky sa pomaly míňajú.
    3. Preto Vám už ponúkame aj reprízu, ktorá sa uskutoční 4. 2.  o 15:30. Od dnes je možné zakúpiť si vstupenku aj na reprízu.
    4. Zajtra, 22. januára už začíname duchovnú prípravu na sviatok nášho zakladateľa, sv. dona Bosca. Budeme sa modlievať deviatnik k donovi Boscovi každý deň po večernej sv. omši. Keďže zajtra sv. omša nebude, tí ktorí sa chcú deviatnik modliť, môžu si vyzdvihnúť letáčik s modlitbou prvého dňa deviatnika vo vestibule kostola.
    5. Dňa 3. 2. sa uskutoční saleziánsky ples. Vstup na ples je možné zabezpečiť si jedine vyplnením elektronického formulára cez našu webovú stránku sbb.sk.
    6. Pozývame všetky duchovné a fyzické matky na modlitbové trojdnie Modlitieb matiek – komunity Útecha, ktoré sa uskutoční v tomto kostole v dňoch 26. 1. – 28.1. 2018. Program stretnutia je na nástenke.
    7. Budúci týždeň upratuje skupina č. 4.

Liturgické oznamy

V stredu je spomienka na sv. Františka Saleského, biskupa a učiteľa Cirkvi.

V štvrtok je sviatok obrátenia sv. Pavla, apoštola.

V piatok je spomienka sv. Timoteja a Títa, biskupov

Budúca nedeľa ja štvrtá nedeľa v cezročnom období.