Nácviky nového muzikálu ESTER sú už v plnom prúde

Vďaka nadšeniu mnohých dobrovoľníkov z radu mladých aj dospelých to u saleziánov v Sásovej začalo žiť divadlom. Po ročnej odmlke sa opäť rozhodli nacvičiť muzikál! Nácviky sú v plnom prúde, stavajú sa kulisy, nacvičujú sa tance, spevy, cibria sa dialógy… To všetko preto, aby sa spoločenstvo nadšených mladých a rodiniek dalo ešte viac dokopy a prezentovalo svetu znova niečo nové a pekné.

Rodí sa tak nový muzikál pod názvom ESTER. Pôjde o veľmi realistický príbeh školy, ktorá výrazne začína strácať na svojom mene kvôli stále rastúcemu delikventstvu. Riaditeľ má hlavu v smútku pre nerozvážne zábavky nepoddajných mladých. Celú situáciu pozorne sleduje a prežíva aj jeho dcéra Ester, ktorá je taktiež študentkou tejto školy. Rozhodne sa preto pre odvážny krok: aby pomohla celej situácii, pokúsi sa o priateľstvo s tými najhoršími. Toto rozhodnutie si však vyžiada veľa konfrontácii v jej doterajších vzťahoch s kamarátkami, ktorým tí „zlí“ v minulosti veľa ublížili. Podarí sa jej to? A za akú cenu? To všetko sa ukáže na premiére muzikálu, na ktorú sa môžete tešiť už 28. januára 2018, o 16:00 a 19:00 hod. v Misijnom dome.

Hlavnej úlohy Ester sa zhostila Lucia Baníková, po boku ktorej sa predstaví Matúš Dušička ako Denis a Marek Lafférs v úlohe riaditeľa školy. Na celom predstavení sa ďalej podieľa viac ako 30 hercov, tanečníkov i technických asistentov a to všetko pod režisérskym vedením saleziána Juraja Kovaľa. Pozvanie prísť medzi na nácviky muzikálu a prispieť svojím odborným názorom a dlhoročnými skúsenosťami prijala aj herečka z Bratislavy, Daniela Šencová, ktorá tak zastupuje úlohu odborného garanta.

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.