Farské oznamy na 2. adventnú nedeľu – 10. 12. 2017

    1. Tento týždeň v stredu, piatok a sobotu sú zimné kántrové dni. Obsahom týchto dní je príchod Kristovho kráľovstva do rodín, duchovná obnova rodín, pokoj a spravodlivosť vo svete. Na tieto úmysly Cirkvi budeme spoločne pamätať v uvedené dni aj pri sv. omšiach.
    2. Počas adventu vás v utorky pozývame na rorátne sv. omše pri sviečkach. Aj tento utorok v kostole o 6:30 hod.
    3. Počas adventných nedieľ naši animátori ponúkajú na predaj knihy z vydavateľstva don Bosca. Aj dnes sa môžete zastaviť v Salezku po sv. omši (: okrem rannej a využiť túto možnosť napr. aj na nejaký hodnotný Vianočný darček.
    4. Začalo sa predvianočné spovedanie chorých a nevládnych v domácnostiach. Svojich chorých je potrebné nahlásiť v sakristii a uviesť meno, adresu a číslo telefónu.
    5. V piatky pozývame zvlášť mladých na mládežnícke sv. omše. Počas adventu pokračujeme v cykle tematických kázní o priateľstve. Po mládežke pozývame do pestrého mládežníckeho strediska s modlitbou pri adventnom venci.
    6. Minulý týždeň bola zbierka na charitu vo výške 350€. Pán Boh nech odmení Vašu štedrosť.
    7. Budúcu nedeľu bude v našom kostole predvianočné spovedanie v čase 15:00 – 18:00 Povzbudzujeme Vás k sviatosti zmierenia, aby sme mohli prijať Pána Ježiša počas vianočných sviatkov do čistého srdca.
    8. Počas predvianočného spovedania bude prebiehať aj spoločná duchovná obnova pred Vianocami, ktorá začne taktiež o 15:00 hod. v kostole. Aj takto máte možnosť sa na chvíľu stíšiť pred sviatkami a dobre sa pripraviť na sviatky Narodenia Pána.
    9. Budúci týždeň upratuje skupina č. 4.

Liturgické oznamy

V stredu je spomienka Sv. Lucie, panny a mučenice

V štvrtok je spomienka Sv. Jána z Kríža, kňaza a učiteľa Cirkvi

Budúca nedeľa je 3. adventná nedeľa.