Tohtoročný Cecilfest prilákal veľké množstvo nadšencov hudby

Ako to už na jeseň býva, dni sa skracujú a večery sú čím ďalej, tým chladnejšie. Nie je preto na škodu využiť čas na spoločné chvíle v kruhu blízkych a rodiny. Počas tretej novembrovej nedele Salezko v Banskej Bystrici ožilo a ponúklo možnosť byť spolu. Konala sa akcia s názvom Cecilfest a na chvíľu zmenila priestory na útulnú kaviareň.

V dobrej kaviarni, samozrejme, nemôže chýbať ani živá hudba. O tú sa postarali hudobníci rôznej vekovej kategórie, ako napríklad Magdaléna Mikulová či Marek Lafférs s ich hudobnými skupinami.

Nedeľnú pohodu dopĺňalo občerstvenie v podobe koláčov rôzneho druhu, toastov alebo čerstvého zázvorového čaju. Tohtoročný Cecilfest sa mohol tešiť hojnému počtu ľudí, ktorí si prišli vypočuť kvalitnú hudbu a užiť príjemnú rodinnú atmosféru.

„Bolo ťažké predpokladať, ako Cecilfest dopadne, keďže v podobnom formáte ešte nebol nikdy spracovaný, ale vďaka množstvu ľudí, ktorí akcii dopomohli, to vyšlo. Bez nich by to nebolo možné. Verím, že sa dobrí ľudia nájdu a pomôžu aj s Cecilfestom 2018,“ zhodnotil organizátor akcie Branislav Schwarz.

Agáta Macková

Cecilfest 2017

19. 11. 2017

dátum

Salezko, Banská Bystrica

miesto

Dominika Bernátová, Klára Chytilová

autor fotiek

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.