Ples rozhýbal všetky vekové kategórie. Vznikla rodinná atmosféra

Banská Bystrica, 3.2.2017

Prvý februárový piatok sa Misijný dom rozoznel plesovými tónmi. Už tradičný saleziánsky ples otvoril don Ivo Štofej úvodnou modlitbou, po ktorej nasledovala slávnostná večera.

Po večeri moderátori vyhlásili slávnostný prvý valčík a po úvodnom tanci sa zaplnený parket roztancoval v rytmoch ľudovej hudby.

Ani tento rok nechýbal kultúrny program. Otvoril ho párový tanec z Tekova, po ktorom nasledovala ukážka moderného tanca mladých zo Salezka, ktorý bol plný dynamických vzťahov. Nakoniec Patrícia Pojezdalová zaspievala niekoľko pesničiek a zábava pokračovala ďalej.

Plesu sa zúčastnili všetky vekové kategórie a tak vznikla príjemná rodinná atmosféra, napríklad keď mladí učili starších tancovať táborové tance ako mueve la colita alebo belgický tanec.

„Veľmi sa mi páči prepojenosť staršej a mladšej generácie. Môžem si zatancovať s priateľom, s mamou, saleziánom alebo aj s rodičmi detí, ktoré ku mne chodia na zbor,” opísala svoje dojmy animátorka Magdaléna Mikulová.

Súčasťou plesu bola, samozrejme, aj tombola. V tombole bola možnosť vyhrať poukážku v hodnote sto eur na zapožičanie šiat, lístky na operu, ručne vyrábanú kabelku a mnoho ďalších zaujímavých cien.

Veľký úspech zožal taktiež fotokútik. Fotky z neho si môžete pozrieť v galérii.

-Marek Vigaš, korekcia Alicka Vosková

Fotogaléria

3. február 2017

dátum

Misijný dom

miesto

Martin Funiak

autor fotiek

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.