Animátorský čin roka.

Animátorský čin roka 2015

Blíži sa veľký Vianočný galavečer, na ktorý sú pozvaní všetci, ktorí sa akokoľvek angažujú pre naše stredisko. Chceme si posedieť pri spoločnej Vianočnej večeri, obdarovať sa a novinkou je oceňovanie – Animátorský čin roka.  Pripomíname, že 16.12. je deadline dokedy sa dá kúpiť vstup za 3€ u sestry Pauli alebo u Ďuriho. Do 16. decembra je tiež možné nominovať animátorské osobnosti a animátorský čin roka (krabička vo vestibule alebo formulár na tejto stránke).

Tí z vás, ktorí do 16. 12. nebudete môcť prísť osobne do Salezka a nestíhate si kúpiť vstup na galavečer, prosíme napíšte komentár pod príspevok sestri Pauli na facebookovej skupine Salezko Sásová (link), aby sme vám rezervovali miesto… a následne rozdelili “lístočky s menami” kvôli darčekom. Ďakujeme.

Dátum

Slávnostný galavečer, kde budú odovzdané ceny za Animátorský čin roka sa uskutoční 23. decembra 2015 o 17:30 v saleziánskom mládežníckom stredisku

(začneme spoločnými vešperami v kostole PMP pri stredisku)

Nominácie

Je možné podávať pomocou formulárov umiestnených na vrátnici saleziánskeho mládežníckeho strediska alebo elektronicky na www.sbb.sk/cin-roka. Deadline pre odovzdávanie nominácií je 16. decembra 2015.

Galavečer

Pozvaní sú všetci, ktorí sa akokoľvek angažujú pre naše stredisko. Chceme si posedieť pri spoločnej Vianočnej večeri, obdarovať sa a novinkou je oceňovanie – Animátorský čin roka.  Pripomíname, že 16. decembra 2015 je deadline dokedy sa dá kúpiť vstup za 3€ u sestry Pauli alebo u Ďuriho.

Don Bosco

Na to, aby sme robili dobre, treba mať trochu odvahy, treba ochotne pretrpieť každé pokorenie, nikoho neponižovať a vždy byť láskavý.