Oznamy – na 33. nedeľu cez rok – 15. 11. 2015

  1. Na  budúcu nedeľu 22.11. Vás všetkých srdečne pozývame do nášho salezka na tradičný CECILFEST s názvom „Každý má talent“. Toto hudobno – zábavné popoludnie začne o 16,00 hod. Môžete sa tešiť na hudobné vystúpenia v kategóriach talent, múka a rodina. Viac na našej webovej stránke. Urobte si čas a príďte celé rodiny.
  2. Budúcu sobotu 21.11. bude u nás prebiehať duchovná obnova pre manželov. Pozývame všetkých manželov, ktorí sa chcú na chvíľu zastaviť v tejto uponáhľanej dobe, aby sa dostavili v sobotu o 9,00 hod. ráno do nášho strediska s celými rodinami. Asistenciu k deťom zabezpečíme tak, aby ste mohli byť chvíľku nerušení. Duchovná obnova sa zakončí sv.omšou a spoločným posedením pri  občerstvení tak, aby ste sa nemuseli domov ponáhľať s varením obeda.
  3. Stretnutie detí, ktoré sa pripravujú v tomto školskom roku na Prvé sv. prijímanie a ich rodičov – IMOS – „Ide mi o svätosť“ bude v sobotu 21.11. o 16,00 hod.
  4. Naše saleziánske vydavateľstvo Don Bosco pripravilo: Novembrové číslo edície Viera do vrecka, ktoré sa venuje homeopatii. A rovnako zaujímavé témy ponúkne Viera do vrecka aj v roku 2016. Je možnosť si ju predplatiť. Všetky deti určite poteší nová edícia rozprávkových knižiek s názvom Moje krásne rozprávky a čokoládový Adventný kalendár s krásnym vianočným obrázkom. Viac informácií nájdete na www.donbosco.sk.
  5. Dnes je ohlásená zbierka na seminár. Pán Boh zaplať za Vaše milodary.
  6. Budúci týždeň upratuje skupina č. 4.

Liturgické oznamy

V sobotu 21.11. je Obetovanie Panny Márie, spomienka

Budúca nedeľa je Slávnosť Krista Kráľa, posledná 34. nedeľa v cirkevnom roku.