U don Bosca miesta dosť

Tento rok k oslave nášho zakladateľa patrila tradičná Don Bosco Show s hlavnou myšlienkou “U don Bosca miesta dosť”. Úsmevná scénka o chlapcovi, ktorý nič nevedel, dokonca ani pískať otvorila celé podujatie, ktoré ďalej pokračovalo výbornými scénkami či tanečnými vystúpeniami. Výnimočnosť tohtoročnej Don Bosco Show spočívala v širokej vekovej škále účinkujúcich. Od jednoročných batoliat cez IMOSákov, birmovanky, animátorov, až po dospelých, ktorí sa predstavili hneď v niekoľkých scénkach. Prispeli aj sestry saleziánky a bratia saleziáni.

“Na tohtoročnej Don Bosco Show ma príjemne prekvapilo, ako sa dokázali mnohí dospelí a mladí zmobilizovať, aby pripravili príjemné vystúpenie. Jedno z čísel, ktoré ma najviac pobavilo bolo videjko s malými deťmi, ktorých nadabovali dospeláci. Taktiež sa mi páčilo, že tohtoročná DB show bola prepojená s tohtoročnou strennou, ktorá je zameraná na svätosť. Svätosť je aj pre Teba! Chýbal mi jedine väčší priestor, aby sa mohli všetci pohodlne usadiť a vychutnať si Don Bosco Show.“

zhodnotila sestra Alenka.

Moderátorskej funkcie sa výborne zhostilo duo Noro – Kubiško. O smiech a zábavu bolo teda postarané a my pevne veríme, že diváci si odniesli nie len pekný zážitok, ale najmä posolstvo, že u nás v Salezku má každý svoje miesto a spolu vytvárame jednu veľkú rodinu – živé a oživujúce spoločenstvo.

Katka

Fotogaléria

27. 01. 2019

dátum

Misijný dom

miesto

Martin Funiak

autor fotiek

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.