Štefanská zábava

Tradičná Štefanská zábava, ktorá sa organizuje každoročne na sviatok Svätého Štefana – 26. decembra, nebola výnimkou ani tento rok.

Je to skvelá príležitosť, ako v kruhu priateľov zavŕšiť rok schyľujúci sa ku koncu. Každý účastník si môže vychutnať túto zábavu predovšetkým tancom v doprovode hudby na štýl, ktorý sa vyberie pre daný rok. Tento rok bol opäť niečím výnimočným, a to predovšetkým témou – Disco. Každý, kto sa zúčastnil, sa mohol tematicky obliecť, čo vytváralo príjemnú atmosféru 70-tych rokov.

Tiež bolo vidieť, že animátori dali do organizácie opäť niečo nové a každý účastník si mohol nájsť to svoje. Tento ročník ponúkol aj Bar, ktorý predával toasty, hotdogy, či wafle. No najzaujímavejšou novinkou boli drinky, na ktoré dostal každý účastník poukážku zadarmo.

„Napriek tomu, že nás zo začiatku bolo naozaj málo, po čase ľudia pribúdali a v stredisku panovala príjemná atmosféra. Všetci sme si spolu zatancovali, posedeli, porozprávali sme sa a vďaka šikovným chlapcom v bare sme si mali aj na čom pochutnať. Mne tu bolo naozaj dobre.“

Zhodnotila animátorka Saška Belková.