Poznávali kráľovnú Ester

Pár dní s Kráľom, len On a ja. Začiatok pôstu aj tento rok animátorky túžili prežiť v niečom krásnom, ako je ticho a Božia prítomnosť. Sestry FMA – Pauli a Lívia nám pripravili prednášky, ktoré sa niesli v duchu kráľovnej Ester. Svojou múdrosťou, odvahou, poslušnosťou, láskavosťou nás inšpirovala a oslovila každú špeciálne.
,,Veľmi sa mi tieto cvika páčili, téma Ester nám všetkým niečo dala a každý sme si z nej našli niečo, čo nás oslovilo. Ranč je kúzelne miesto, kde každá z nás mohla na chvíľu zastaviť a popremýšľať nad mnohými vecami,“ zhodnotila Natália Molitorisová.
To všetko krásne nám spríjemňovala okolitá príroda, vynikajúce jedlo (vďaka Ďurimu a Funkovi) a dobrá partia dievčat. V spoznávaní Ester sme mohli spoznávať aj seba, náš osobný vzťah k Bohu.
,, Mne osobne sa celé cviká tiež veľmi páčili. Ranč bol krásny, obloha, sneh, príroda… všetko. Program, témy, príbehy, aké asi pre nás Liv a Pauli pripravili, boli veľmi zaujímavé a aj poučné… Ja sama som sa dozvedela a naučila veľa vecí, ktoré som doteraz nevedela. A silencium, o ktorom som si najprv myslela, že ma bude nudiť, mi, naopak, veľmi pomohlo. A neviem ešte čo… bolo to proste super,“ zreferovala Hanna Zimermanová.
„Diali sa zázraky, také malé,“ dodala Monika Ondrejková.
Duchovné cvičenia dievčat

Fotogaléria

16. - 19. 02. 2018

dátum

Ranč

miesto

Klára Chytilová, Martin Funiak

autor fotiek

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.