Herci z muzikálu sa pred premiérou ukážu aj na verejnej generálke

Deň sviatku svätého Jána Bosca a s tým spojená premiéra muzikálu Bez matky to nejde sa blíži. Herci sú už pripravení predstúpiť na pódium a ukázať, čo si za ten dlhý čas pripravili.

Saleziáni si vás týmto dovoľujú pozvať na verejnú GENERÁLKU, ktorá sa uskutoční v piatok, 29. 01. 2016 o 20:00 v Dome misijného hnutia na Skuteckej ulici 4. Kolektív muzikálu sa takto pripraví na premiéry, aby si boli istí, že všetko pôjde podľa plánu. Vstup je úplne zadarmo, predstavenie je prístupné každému.

„Vždy pred uvedením premiéry býva verejná generálka. Tam sa očakáva, že všetko bude fungovať na sto percent. Hercom pomôže, keď si pred premiérou môžu predstavenie odohrať pred divákmi, čo je veľká zmena oproti nácvikom v uzavretej sále“, hovorí salezián a organizátor muzikálu Juraj Kovaľ.

„Neobávam sa, že verejná generálka „grátis“ by mohla odradiť ľudí od platenej premiéry. V prvom rade sa na to cez peniaze nepozerám. Som rád, že lístky sú na obidve premiéry takmer vypredané. Neviem, koľko ľudí príde na verejnú generálku, ale nie je prioritou naplnenie sály. Ide hlavne o to, aby si herci skúsili predviesť svoje schopnosti pred divákmi“, uzatvára Juraj Kovaľ.

Hlavným zmyslom muzikálu je osláviť sviatok Jána Bosca, dňa 31. 1. 2016. Má to byť oslava vo veľkej paráde, ktorú nemôžete premeškať.

Fotogaléria

29. január 2016

dátum

Misijný dom, Banská Bystrica

miesto

Martin Funiak

autor fotiek

Preberanie fotiek a článkov z webstránky www.sbb.sk bez súhlasu autora je prísne zakázané.

Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica, všetky práva vyhradené ©.